La llengua francesa és ben present a l'institut

Un grup d'alumnes de 4t d'ESO i 1r de batxillerat que estudien francès com a segona llengua estrangera, van participar el passat 6 de març a les proves del  XX Concurs de Traducció que convoca la Facultat de Traducció i Ciències del Llenguatge de la Universitat Pompeu Fabra.

 

Aquest concurs es convoca amb el propòsit d'il·lustrar la vitalitat de l'ensenyament del francès i l’alemany i promoure el multilingüisme a casa nostra. També té com a objectiu introduir la pràctica de la traducció de la llengua estrangera als centres de secundària per destacar-ne la importància en la nostra societat. El concurs compta amb la col·laboració de l’Associació de Professors de Francès de Catalunya (APFC), l’Associació de Professors d’Alemany de Catalunya (APALC), l’Institut Français de Barcelona, el Goethe Institut i el Consolat General de Suïssa a Barcelona.  

 

Els nostres estudiants fan una bona valoració de la seva participació i estan a l'espera de les qualificacions. Sort!!