Carta de la Directora 24/03/20

Benvolgudes famílies,

 

En primer lloc, desitgem que la salut us acompanyi en aquesta situació tan complicada que ens toca viure. Us enviem molts ànims i forces per tirar endavant tots plegats.

 

Tal i com heu anat veient, des de l’institut ens hem organitzat per facilitar a l’alumnat diverses activitats d’aprenentatge de les diferents matèries per nivell i grup classe de l’ESO, el Batxillerat i els Cicles Formatius. La finalitat d’aquestes activitats es ajudar a l’alumnat a mantenir rutines i hàbits i continuar avançant en el seu procés d’aprenentatge.

 

Utilitzem diferents recursos per treballar telemàticament amb el nostre alumnat            (correu electrònic, Moodle, classroom…) depenent sempre de la modalitat que escull cada professor/a i en funció de la matèria que imparteix. A dia d’avui, us podem informar que la major part de l’alumnat ha respost molt favorablement i activament a les propostes que els hi hem fet arribar. En principi, continuarem treballant d’aquesta manera i sempre d’acord amb les indicacions que anem rebent del Departament d’Educació.

 

Igualment,  informar-vos que des de l’institut estem prenent les mesures necessàries per garantir l’atenció a l’alumnat amb necessitats educatives específiques o que tingui dificultats per dur a terme les activitats de forma telemàtica.

 

Encara no tenim notícies concretes sobre la Selectivitat. Aquesta situació que tant preocupa a l’alumnat de 2n de batxillerat, intentem cobrir-la proporcionant a aquests alumnes el màxim acompanyament i dedicació. 

 

Finalment, informar-vos que hem tancat la 2a avaluació dels cursos que restaven pendents ( ESO i 1r de Batxillerat ). En breu rebreu el butlletí de qualificacions i posteriorment els tutors/es de cada curs us enviaran els comentaris sobre el seguiment d’aquest segon trimestre.

 

Com sempre, des de l’institut us anirem informant de tot allò que considerem necessari. Per qualsevol dubte general, us podeu posar en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic del centre a8035234@xtec.cat

 

Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

 

Resto com sempre a la vostra disposició.

 

Ben cordialment,

 

Lurdes Balmes Baulenas

Directora