Toni Gago: 3am de Halsey

 

 

He triat aquesta imatge i cançó, ja que les dues representen la soledat que podem estar sentint aquests dies amb el confinament, a la imatge es pot veure com no hi ha ningú al carrer.

 

També he volgut triar aquesta cançó 3am de Halsey perquè, a més d'explicar que se sent molt sola, també explica l'angoixa que està patint i els problemes que li està portant aquesta soledat. A més, en la cultura popular les 3 a.m. és l'hora de les bruixes, on tots el dimonis surten, en aquest cas els dimonis són les nostres inseguretats i pors, que surten a l'estar tant de temps aïllats.

 

He triat aquesta cançó perquè m'agrada la cantant i la lletra de la cançó. A més no crec que cap altra cançó expliqui la sensació com aquesta. La cançó, com he dit abans, es diu 3am de Halsey del seu nou àlbum Manic. Aquesta cançó és pop i rock, en ella he pogut escoltar una guitarra elèctrica i una bateria. Té uns sons molt humans que et fan connectar més amb la cançó. Té dos versos, després d'un vers sempre ve la pre-tornada, la tornada i la post-tornada. Més tard ve el segon vers un altre cop pre-tornada, tornada i post-tornada, després hi ha un pont per tornar a sonar la tornada i per últim la post-tornada.