Dana Samblás: I Want to Break Free de Queen

He triat "I Want To Break Free" de Queen perquè la cançó parla d'alliberar-se i ser lliure. Té un ritme divertit i el video és una paròdia d'un show anomenat Coronation Street , que fa que li doni un to de comèdia a la cançó perquè si has vist el vídeo immediatament quan sona la cançó ho relaciones. La lletra és trista perquè parla de què es vol alliberar d'una persona, però gràcies al videoclip i al ritme també té un to de comèdia i d'alegria. Per aquest motiu es relaciona a la perfecció amb la imatge que he triat. En aquesta imatge veiem que la Rana Gustavo té un aire de tristesa perquè vol sortir a fora, alliberar-se, però a la vegada té un aire de comèdia pel fet que sigui la Rana Gustavo i que ens trobem tan representats amb ell.

 

En conclusió, em trobo molt representada per la Rana Gustavo,  ja que vol sortir a fora i jo també, a ell li impedeix la pluja i a mi el confinament. Els dos estem tristos perquè no som lliures. I que sigui la Rana Gustavo qui estigui així, representa que encara que la situació és bastant miserable, sempre m'ho prenc amb humor per superar-ho de la millor manera possible. La cançó de "I Want To Break Free" s'adapta a la perfecció perquè la lletra és trista, ja que diu que es vol alliberar d'una persona (en el meu cas del confinament) però té un to humorístic i alegre que fa que sigui més fàcil de portar la situació.

 

La cançó és del grup Queen. Un grup britànic de rock clàssic dels 70's i 80's. Aquest grup està compost per 4 membres. El cantant, Freddie Mercury, el guitarrista, Brian May, el bateria, Roger Taylor i el baix, John Deacon. Aquesta cançó va ser escrita pel John Deacon i apareix en l'àlbum "The Works" del 1984. En aquesta cançó els instruments que apareixen són la bateria, la guitarra acústica, la guitarra elèctrica i el baix. L'estructura és la següent: comença amb un ritme, segueix amb el primer vers i li segueix el segon vers. A l'acabar el segon vers, entra un sol de guitarra que es converteix en un sol de sintetitzador al qual la guitarra acompanya. Finalment arriba el tercer vers, acabant així amb la cançó.