Clara Molinero: What a Wonderful World

El que m'inspira aquesta foto junt amb la música és que estan sent uns dies bastant mandrosos i tranquils (activitats tranquil·les).

I a part d'això també la imatge expressa que molt del temps mort el passo amb companyia del meu gat que em distreu una estona, tot i que no el puc treure a passejar.

 

Encara que evidentment el motiu pel qual estem confinats no és gens positiu trobo que ens està fent reflexionar sobre el valor de poder estar amb la gent que estimem o de gaudir fent alguna activitat que ens agradi molt. Com a mínim és el que en mi està provocant aquest confinament que m'està ajudant a valorar més el món en general. Per tant, la cançó

amb la lletra vol referir-se a les coses positives que té la vida les quals ara estem vivint amb més detall. I la melodia d'aquesta cançó és més aviat tranquil·la així que simbolitza la monotonia que vivim en aquests moments tancats a casa.

 

 

La música acompanya molt bé a la imatge i fa que tingui el significat que li he volgut donar (remarca la idea de la imatge que no s'entendria sense la música). "What a Wonderful World" la canta Louis Armstrong i és una cançó escrita per Bob Thiele i George David Weiss . És un acançó de jazz i els instruments que se senten són: Trombó, Piano, Clarinet, Tambor...

El compàs és de 2/4 i l'estructura és aquesta: Comença amb una melodia que després es torna a repetir però amb un final diferent (ABAC), després ve una melodia que encara no havíem sentit bastant llarga i torna a la primera melodia (DAB). Així que tota l'estructura és: A B A C E A B