Iris Vall: Moral of the Story de Ashe

He triat aquesta cançó perquè la vaig descobrir fa poc i em va agradar molt, és bastant trista i depriment que és com em sento majoritàriament en aquest confinament, tot i tenir moments de felicitat. La imatge em suggereix més o menys el mateix que la cançó. Un sentiment trist i sense ganes de fer res així que la música que he triat aporta el mateix, ja que quan estic trista escolto aquest tipus de música i aquesta seria un gran exemple tot i que parla de desamor que no és el meu cas però també parla de trobar a faltar i això sí que representa el meu estat d'ànim.

 

La cançó es diu Moral of the Story i la cantant és Ashe. L'instrument que s'utilitza és el piano principalment i per darrere hi escoltem cors que ella mateixa canta, la cançó es va compondre utilitzant 4x4 temps comuns en la clau de si bemol major amb un temps moderat de 120 batecs per minut. El rang vocal de la cantant abasta des de la nota baixa F3 fins a la nota alta de G5. Té una estructura simple i comú, comença amb un vers, després el cor, llavors la tornada i es repeteix el mateix fins que hi ha un pont i finalment el cor i la tornada. La part que es repeteix és la tornada.