Yolanda Gonzàlez: "Always" de Rex Orange County

He triat aquesta cançó perquè la vaig descobrir a principis de la quarantena i no me l'he pogut treure de sobre. A més, aquesta cançó parla d'amor, però com un amor que ha estat discutit, i parla sobre coses com la por, creure que tot sortirà millor, recordar que no són els únics que viuen aquesta situació, etc. Doncs, aquestes dites, les he relacionat bastant bé amb la situació que està passant ara.

 

El que em suggereix la imatge és que es veu com una mica apagada, ja que està plovent, i ara són dies de molta pluja, doncs la imatge és fosca, també com la sensació que estem vivint ara. També veiem un llibre i un quadre, això suggereix que s'intenta fer alguna cosa més creativa i brillant que intenti eclipsar aquesta foscor que ens menja, foscor tant per la situació que vivim com pel clima (un clima que és pesat, que et fa no voler fer res). I també podem veure, que aquests dos objectes, són subjectats per dues mans diferents, doncs representa la unió (en aquest cas de la família). I aquesta unió ens ajuda a comprendre que encara que no puguem sortir al carrer ni veure a més gent de la que veiem, aquest confinament ens fa arribar més a persones properes i a nosaltres mateixos.

 

Com he dit abans, he relacionat bastant bé la lletra de la cançó amb el que estem vivint ara, amb la nostra vida quotidiana. O sigui que diria que la música sí que aporta el mateix, sí que ajuda a entendre-la millor i sí que ho remarca. Aporta aquest to d'esperança. A més, la melodia és trista, com el paisatge/clima, però després a la tornada, es fa més intensa i gran i et fa sentir millor, et fa sentir que amb aquest canvi de música (passar de música trista a més potent) el pots representar ara, en la quotidianitat, que pots eclipsar tots els mals i tristors.

Les mans de la imatge són la meva i la de la meva germana.

 

La cançó es diu Always i la canta Alexander O'Connor del grup Rex Orange County. És música alternativa/indie. Pel que puc entendre, s'escolta un piano/teclat, una guitarra, baix, bateria, plats, sembla també un violí, un saxo també (em sembla), efectes de so i veu humana.

 

Els paràgrafs 1r i 4t són cors, el 2n, 3r, 5è i 6è són estofes. Les tornades van entre les estrofes 3 i 4 i entre les 6 i 7. A les tornades hi ha petits canvis però són insignificants. Lletra de la cançó