Nerea Núñez: Estamos mal (Confination Song XI) Stay Homas

He triat la cançó Estamos mal perquè representa la meva quarantena amb tot el que diuen i a la imatge he ficat diferents elements els quals representen el meu confinament, si ho ajuntem tot cobra sentit i tenen molt en comú.

 

Són 3 cantants dels grups catalans Bùhos i Doctor Prats que són companys de pis, ells es diuen Klaus, Rai i Guillem i els instruments que utilitzen són diversos a les cançons, concretament en la cançó Estamos mal utilitzen guitarra, una cervesa, una galleda de bateria, la tapa de la paella i una espàtula. Es busquen la vida molt bé per fer música.

 

No té estructura, simplement van cantant fets del confinament a mesura que toquen la cancó:

"...però es lo normal que estes en la mierda es lo mas natural, cervecita "cukileo" (no sé que diuen realment) chaval, si tu todo el tiempo lo puedes aprovechar, entonces no estamos tan mal..." aquesta és la tornada de la cançó.