Pablo Fernandez: Stressed Out by babi x ly raine

He escollit aquesta cançó perquè m'identifico bastant amb el que diu, i la quarantena ja ha arribat a un punt el qual s'està fent molt pesada. Portem aquí molts dies i a vegades es fa difícil. És complicat haver de parlar amb algú d'una cosa que és millor no parlar-la pel mòbil per evitar malentesos. Els deures també estressen molt encara que tinguem molt temps

sempre se'ns diu als adolescents que hem d'oferir més temps als nostres pares i a la família en general. Ara que tenim l'oportunitat se'ns treu per fer deures quan només són per sumar nota.

 

Aquesta cançó parla de l'estrès i l'angoixa, per això l'escollit. Es titula Stressed Out i és de Babi x

ly raine.

 

La cançó consta d'una tornada, un pont i quatre versos. És una col·laboració, per tant, canten dues persones encara que l'autora és la Babi. Ella és una noia que es va fer coneguda arrel de covers a YouTube i xarxes socials en general. Té hits com 'Lo jodiste' o 'Colegas'. No he trobat l'estil amb el qual es defineix però als seus temes no utilitza una gran franja de notes a la seva veu. La base en aquest cas està feta amb ordinador i es caracteritza pels seus baixos tan potents treballats informàticament, tot i que té cançons com 'Tu nana' que afegeix sons d'instruments, en el cas de 'Tu nana' els cascavells.

 

La imatge escollida em transmet el mateix, angoixa, estrès però apareix un nou concepte; la impotència. La sensació de no poder fer res ni per tu mateix ni per ningú, sentir que t'ofegues i no pots nadar perquè ja no et queden forces.