Dolors Ribera presenta "Diari d'un negre"

La professora de Llengua Catalana i Literatura publica un recull de contes escrit durant la seva jubilació.

 

Enguany la Dolors ha canviat el tràfec de començar el curs per preparar la presentació del recull de contes Diari d'un negre, feta aquest mes de setembre al carrer de la llibreria Strogoff. 

 

" Diari d'un negre vol ser un homenatge a tots aquells escriptors que s'han mantingut en l'anonimat, que no han vist mai el seu nom a la coberta d'un llibre". Així defineix l'escriptora Dolors Ribera la seva última obra. 

 

La presentació, feta per Eulàlia Paredes, va comptar amb la presència de familiars, amics, veïns, companys de professió i curiosos que van gaudir dels fragments llegits per Pepa Díaz acompanyada al piano per Glòria Sol. 

 

Enhorabona, Dolors!