Entre companys!! Una bona experiència

Feu clic per entrar a la galeria d'imatges
Feu clic per entrar a la galeria d'imatges

Una de les activitats que portem a terme dins de la matèria optativa “ Estudiem i ens organitzem” és una trobada entre alumnes de 2n, 3r i 4t d’ESO per xerrar una estona amb els alumnes de 1r que acaben d’arribar al centre. La idea és compartir l’experiència del canvi de primària a secundària, resoldre dubtes i rebre algun consell dels “més grans”. Aquest curs, donat que els grups no es poden barrejar, ho hem fet de manera virtual, a través del Meet i la pissarra digital. Tots els alumnes que han participat en l’activitat, ho valoren molt positivament i han estat encantats amb la proposta. L’intercanvi d’experiències ha estat enriquidor i ha estat d’una gran utilitat per tot l’alumnat que comença aquesta nova etapa educativa.