Exposició: Dia Internacional de les Escriptores

Aquest mes d’octubre comencem la temporada de les exposicions de llibres del fons de la biblioteca al vestíbul amb una dedicada al Dia Internacional de les Escriptores. És una celebració, de caràcter anual, que es convoca el dilluns més pròxim a la data del 15 d'octubre, en commemoració de la data de la mort de l'escriptora Santa Teresa de Jesús.

 

El seu objectiu és  recuperar el llegat de les dones escriptores, fer visible el seu treball en la literatura i combatre la discriminació que han sofert al llarg de la història.

 

A la nostra exposició hi trobareu novel·les, contes, poemes... d’autores actuals, però també obres d’escriptores que s’han convertit en grans clàssics de la literatura catalana i universal: des de Mrs. Dalloway, de Virginia Woolf, fins a Solitud, de Víctor Català.

 

Si voleu agafar algun d’aquests llibres en préstec, escriviu-nos a la nova adreça de la Biblioteca: biblioteca@vilaromana.cat i ens posarem en contacte amb vosaltres.

 

BONA LECTURA!