Projecte 0 de 3r d'ESO

Des de principis de curs, a 3r d'ESO vam engegar el Projecte 0, que ha consistit en un treball transversal de diferents matèries per tal de facilitar el coneixement mutu entre l'alumnat i el professorat. Alhora hem descobert diferents eines digitals que utilitzarem al llarg del curs. La primera activitat del Projecte va consistir en pintar una ploma per alumne i escriure-hi un propòsit al darrere. Després de fer moltes altres activitats al llarg de sis setmanes, dijous passat vam tancar el Projecte muntant unes ales amb les plomes de tot l'alumnat. I com va dir una alumna:

"Una ploma sola no ens ajuda a volar, però 94 plomes juntes formen unes ales per fer volar els nostres propòsits cap al cel". 

 

Feu clic per entrar a la galeria d'imatges
Feu clic per entrar a la galeria d'imatges