Notícies del cicle formatiu de Fusta. Visita a les instal·lacions de Felder Catalunya

El passat dijous 5 de novembre, aprofitant la setmana tècnica que Felder organitza amb el nom de Felder Tek 2020, els alumnes de segon del cicle de fusta varen poder assistir a una sessió teòrica i pràctica que el seu director tècnic, en Lluís Marquino, ens va oferir per ensenyar-nos la seva àmplia gama de maquinària per a la fusta. 

 

Cal destacar el sistema silent power, un eix helicoidal format de moltes ganivetes que deixen un acabat millor i disminueix el soroll de la mateixa màquina obradora i regruixadora. 

També molt interessant el nou sistema de control numèric HNC, una fresadora petita amb infinites possibilitats de treball, i que gràcies al seu volum, es pot posar en qualsevol lloc fins i tot en el garatge de casa. 

Finalment, destacar les encoladores de cantell i les de control numèric, cada vegada més versàtils i més adaptables al consumidor final.

 

Moltes gràcies, Felder Catalunya, per la vostra amabilitat. Ha estat una visita molt profitosa.