Setmana de la Ciència 2020 Reportatge

Activitats Projecte GEP

 

Durant aquesta setmana s'han realitzat les següents activitats a l'ESO: pòsters per dinamitzar aquesta setmana, lectura de còmics sobre ciència en anglès i francès, presentacions en anglès sobre científics i científiques i redaccions creatives en anglès sobre científics. Entreu a veure les activitats a la galeria d'imatges.

 

 

 

 

 

 

 

Com es produeix una reacció al·lèrgica

 

Aquesta setmana, amb motiu de la setmana de la ciència, l'alumnat de 2n de batxillerat ha realitzat videos divulgatius sobre diferents respostes immunitàries. En aquest video, realitzat per l'Aroa Benages i l'Ariadna Mas, s'explica com es produeix una reacció al·lèrgica. Entreu a veure el vídeo.

 

 

 

 

Criptografia a 3r d'ESO

Dijous 19 de novembre ens va visitar l'Òscar Font. Ja fa uns quants anys que gaudim de l'@Enigmatitis per la Setmana de la Ciència. Més informació i galeria d'imatges

Debat de bioètica a Biologia de 4t

A Biologia hem fet un debat al voltant de la donació d'òrgans, teixits, òvuls i esperma i la gestació subrogada. 

Més informació i galeria d'imatges