Activitats 25N - Dia internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones 2020

Durant la setmana del 23 al 27 de Novembre tindran lloc una sèrie d’activitats emmarcades en la celebració del 25N Contra les violències de gènere.

 

S’han programat activitats diverses que van des de la desconstrucció dels contes, la reflexió sobre què són les violències masclistes o què és el micromasclisme.

 

Un cop més s’ha comptat amb la col·laboració de l’Ajuntament de La Garriga amb la cessió de material ( cartells exposició, iceberg violències masclistes, enganxines de la campanya Diposita aquí el teu masclisme) i la subvenció d’una xerrada pels Cicles Formatius). Agrair doncs, l’assessorament i ajuda de la Tècnica d’Igualtat, Núria Branzuela.

 

El dimecres 25N està previst fer un minut de silenci a les 12h i posterior lectura del Manifest. Així mateix, els alumnes de batxillerat faran l’acció Sabates Vermelles, amb el nom de les 41 dones que han estat assassinades durant aquest any 2020.

 

 

Totes aquestes activitats tenen com a objectiu, donar un espai de reflexió per fer consciència sobre aquesta problemàtica. 

 

Adhesió al manifest

 

Descarregueu des d'aquest enllaç el programa d'activitats