Bones pràctiques i projectes a 3r d'ESO

Guerrilla Gardening i Dissecció de cors

Guerrilla Gardening

Segons la wikipedia en anglès, Guerrilla Gardening és “the act of gardening on land that the gardeners do not have the legal rights to cultivate, such as abandoned sites, areas that are not being cared for, or private property”. Aquest moviment va néixer als anys 70 als Estats Units i es va estendre a diversos països. L’objectiu d’aquesta agricultura de guerrilla és protestar i fer accions no-violentes per tal de reclamar que els espais públics o privats que estan en mal ús o en desús siguin utilitzats de manera útil plantant-hi flors o plantes. En aquest context, dins del Projecte d'Alimentació de 3r d'ESO la setmana passada vam fer una acció tot plantant diferents espècies de bulbs als voltants de l'Institut. Que no deixin de florir les flors!

 

Feu clic per entrar a la galeria d'imatges
Feu clic per entrar a la galeria d'imatges

Dissecció de cors

Malgrat no tenir el laboratori de Ciències Naturals operatiu per la pandèmia, no volem deixar d'investigar i conèixer l'anatomia i fisiologia dels òrgans i aparells del cos de diferents animals per entendre millor el funcionament del cos humà. En aquest sentit, la setmana passada vam fer la dissecció de diferents cors, de conill, de xai i de vedella, per entendre la circulació major, la circulació menor i les parts del cor. L'alumnat va aprendre molt i realment l'hora va quedat molt curta!

 

Feu clic per entrar a la galeria d'imatges
Feu clic per entrar a la galeria d'imatges