Activitat al taller de fusteria

Els alumnes de 2on de CFGM de Fusta del Vil·la Romana, han finalitzat un projecte de  construcció d’un banc en forma del logo de l'institut  per l’entrada del centre. Aquest projecte va ser iniciat pels alumnes de 2on del curs passat, que no van poder acabar per culpa de la pandèmia. Felicitar-los per la feina feta, i animar-los  a seguir en aquesta línia.

Aquest projecte està emmarcat en el context d'una formació que es va fer a l’ateneu de fabricació de Ciutat Meridiana i que va permetre a l'alumnat aprendre noves tecnologies com: tall laser, aprofundiment amb control numèric , impressió 3D i impressió amb vinil, entre d'altres. En el mateix taller de l'institut s'ha fet una formació complementària a càrrec del tapisser Rafel Cano. Aquí us deixem part del procés.

 

Equip docent CFGM Fusteria i Moble