Reportatge XI Setmana del Món - febrer/març 2021

Descobrint els secrets de la Garriga

El passat dijous dia 25 va tenir lloc l'activitat de la Setmana del Món de 1r d'ESO. Aquesta activitat que també està emmarcada en el Projecte Propi, consisteix en una gincana per classes i grups de 4, per tal de buscar llocs secrets del nostre municipi. 

Entreu a la notícia 

World’s Week - Projecte GEP

Per la Setmana del Món, a cada nivell de la ESO i de CFGM se li ha assignat un continent. Aleshores, l’alumnat per grups ha realitzat una presentació en anglès i/o francès.

Aquí teniu alguns exemples 

MIGRACIONS, DIGNITAT I LLUITA. Xerrada amb Joan Giralt

En el context de la Setmana del Món, en Joan Giralt, ex alumne de l'institut, documentalista des d'una perspectiva social ha fet una xerrada a l'alumnat de 4t d'ESO.

Missió 78, a càrrec de Sergi Cámara. 1r de Batxillerat

El fotoperiodista especialitzat en les migracions d'Àfrica i l'èxode dels fugitius de guerra cap a Europa, ha fet una xerrada a l'alumnat de 1r de Batxillerat 

Durant un mes de travessia, en Sergi ha format part de la 78a missió d'Open Arms, que deixa un balanç de més de 200 persones rescatades al Mediterrani.

Entreu a la notícia 

 

Quin temps farà?? Parlem de meteorologia amb Martí Oliveras

El geògraf i climatòleg Martí Oliveras, home del temps de RAC 1, va fer una xerrada a l'alumnat de 3r d'ESO per explicar quina és la feina d'un meteoròleg.

Entreu a la notícia 

 

Expliquem el projecte de cooperació a 2n d'ESO

Dins del actes de la Setmana del Món, en Joan Antoni Padrós, professor de Geografia i Història del centre, ha dut a terme quatre xerrades a l'alumnat de 2n d' ESO.

Entreu a la notícia