Diaris de lectura a 1r de batxillerat

Al llarg tot el curs, alguns alumnes de 1r de Batxillerat han escrit un diari de lectura durant els 30 minuts del Temps de Lectura. Si els llegiu hi trobareu interessants reflexions sobre els llibres de què han gaudit durant aquests mesos, les seves opinions sobre les cançons que han escoltat, les pel·lícules o sèries que han vist i els actes culturals (poquets i la majoria online) als quals han assistit. En aquestes pàgines els nois i noies ens expliquen què els ha emocionat d’una novel·la, quins fragments els han agradat o no, per què els ha caigut bé o malament un personatge...I de tant en tant, ens sorprenen amb alguna il·lustració original o divertida o amb l’expressió d’un sentiment únic. Una gran experiència i un plaer per a la professora que els ha llegit!