Plata i bronze als Catskills 2021

L’Institut Vil·la Romana ha aconseguit una medalla de plata i una de bronze en l’edició dels Catskills d’aquest 2021. Els Catskills són les olimpíades de la formació professional i el nostre institut participa en les disciplines de la família de fusta i moble skill 24 ebenisteria, skill 25  fusteria i skill 26 fusteria d’obra. Els nostres tres participants, en Jia Jun Qia, l’Aitor Lience i en Duub Font han fet una competició excepcional, fins el punt que l’Aitor Lience acompanyat del seu tutor, en Francesc Gómez, ha aconseguit la plata en l’skill de fusteria, fabricant una taula amb les potes totes a biaix. Per altra banda a l’skill 26, el de fustreia d’obra, en Duub Font acompanyat del seu tutor en Marcel Buixadé ha aconseguit el bronze després de fer una estructura amb encaixos i pendents semblants a construccions d’aquest tipus.

 

Des del Departament de fusta i moble estem molt contents de seguir aconseguint èxits per al nostre Institut, i de seguir treballant amb il·lusió per a una formació professional cada vegada millor.

 

Enhorabona a tots i totes. Al Vil·la Romana tot té un sentit.