24 d'octubre, Dia Internacional de les Biblioteques

NOVETATS DE TARDOR

 

Vols saber què passava pel cap de Sherlock Holmes quan resolia el seus casos? O què va passar el 1714 a Europa? Saps qui va ser la primera dona de color que va fer un acte per reivindicar els drets civils dels afroamericans als Estats Units? T’has preguntat mai quin és l’origen d’expressions llatines com “ultimàtum” o “alter ego”? Vols saber com és el dia a dia  dels nens i nenes que viuen en un camp de refugiats? O quina és la següent aventura de la mona de l’assassí?

Quantes preguntes! Que diferents! No cal preocupar-se. Totes les respostes a aquestes qüestions  i moltes més les trobaràs en els llibres que tenim a la biblioteca. Perquè com deia Ray Bradbury: “Què tenim sense biblioteques? No tenim passat ni tenim futur”.

 

BONA LECTURA!