Apadrinem el Patrimoni de la Garriga

Aquest curs hem programat a 2N d’ESO una nova matèria optativa. S’anomena "El Patrimoni" i els seus objectius són promoure el coneixement del patrimoni més llunyà i més proper al centre educatiu i projectar el coneixement adquirit per l’alumnat sobre l’element patrimonial a la pròpia comunitat i a l’entorn. Al llarg de sis setmanes, se’ls convida a través de diferents activitats, a conèixer el patrimoni que els envolta.

 

Pel que fa als béns patrimonials de la Garriga, treballen sobre l’església de la Doma, atès que forma part de l’Inventari Patrimonial Arquitectònic de Catalunya i que  a 2n d’ESO a la matèria de Ciències Socials, treballen el romànic i el gòtic. A la primavera  per concloure l’assignatura, visitaran el recinte monumental on el mateix  alumnat exercirà de guia turístic.