Projecte mSchools i MWC

L'institut Vil·la Romana ha treballat amb el programa mSchools des de ja fa més de 5 anys. Any rere any i dins l'escenari del World Mobile Congres, assistim a les jornades que aquest programa organitza pels docents amb ganes de millorar i innovar l'activitat en tecnologia educativa i el seu potencial com a eina d'innovació, inclusió i equitat.

Enguany , la trobada " dirigida als docents del futur",  s'han aplegat experts, divulgadors, creadors i emprenedors. Una trobada d'educadors per reflexionar sobre la intersecció de la tecnologia, la innovació i l'humanisme en l'educació.

 

A més del conseller d'educació, Sr. Josep Gonzàlez Cambray i el sr. John Hoffman, CEO del GSMA, hem pogut gaudir de la ponència, experiències i estudis de la sra. Svenia Busson, Co-fundadora de LearnSpace i European EdTech Alliance, comparant els mètodes d'estudi de diferents països d'arreu del món.

 

Ha estat una experiència enriquidora i sobretot molt motivadora!

Tenim a les nostres mans la tasca d'ensenyar a aprendre als nostres alumnes i pel nostre institut és una gran responsabilitat.