Els alumnes de CFGM de Fusteria i Moble presents a les Jornades de Fusta Constructiva d’Avià

El passat divendres dia 3 de juny, tot l’alumnat del CFGM de Fusteria i Moble va participar a les Jornades de Fusta Constructiva dins el context de Firhàbitat, celebrat al municipi d’Avià (Berguedà).

 

Aquest és el segon cop que el Gremi de Fusta i Moble ens demana que col·laborem amb ells per dur a terme el muntatge del Pont de Leonardo. El Pont de Leonardo és una estructura de fusta autoportant, que demostra les bones característiques que té la fusta com a material per a la construcció d'estructures. L’activitat consta del muntatge del pont per part dels alumnes del CFGM i un cop muntat, es fa una demostració de resistència fent passar per sobre el pont un cotxe.

 

Tant l’alumnat com el professorat en fa una valoració molt positiva i volem agrair al Gremi la confiança dipositada.