Acte de reconeixement del Servei Comunitari de l'alumnat de 4t d'ESO

El passat 20 de juny vam celebrar a l'institut l'acte de cloenda i reconeixement del Projecte de Servei Comunitari de 4t d'ESO. Tot l'alumnat del nivell ha estat implicat desenvolupant tasques voluntàries en diverses entitats del municipi com ara Banc d'Aliments, Càritas, Fem Pastorets, Casal d'Avis, EMAD i diferents escoles de primària.

 

A l'acte van assistir representants de totes les entitats amb qui hem col·laborat. Tothom va tenir l'oportunitat d'explicar la seva experiència i les diferents entitats ens van transmetre la seva satisfacció per la feina realitzada pels nostres alumnes.

 

Va ser un acte emotiu i entranyable. Amb aquesta experiència ja hem començat a treballar en l'organització del projecte pel curs vinent.

 

Enhorabona a tots i totes!!!