Connexió amb Dinamarca

Des de la matèria de Ciències Socials, a 1r ESO, i en el marc de treball de coneixements relacionats amb els ODS i la sostenibilitat, ha sorgit l'oportunitat de fer connexió telemàtica el passat divendres dia 30 d'octubre, amb la germana del Valentí que està estudiant un màster a Copenhaguen, relacionat amb medi ambient i sostenibilitat. Es tracta de la Mariona Pérez Milà.  

 

Ha sigut una experiència molt enriquidora i interessant. En primer lloc, va fer un recorregut pel seu itinerari acadèmic fins a arribar a cursar aquest màster. En segon lloc, ens va detallar si realment Copenhaguen és tan sostenible com creiem. En tercer lloc, va proporcionar coneixements i criteris a tenir en compte per a resoldre amb èxit un encàrrec que ha de dur a terme l'alumnat, en equips cooperatius, relacionat amb la sostenibilitat. 

 

I per saber què havien après, la Mariona va preparar un Kahoot que va servir per a consolidar els coneixements. 

 

Vam gaudir d'allò més i vam aprendre moltes coses. Moltes gràcies, Mariona!

 

Feu clic a les imatges per accedir al vídeo