Nou impuls per a l'FP DUAL als nostres Cicles Formatius

Aquest curs 2022-23, els CFGM de Fusteria i Moble i Gestió Administrativa del nostre institut han rebut un finançament per a impulsar el seu projecte FP DUAL per part del Ministerio de Educación y Formación Profesional i la Unió Europea (Fons Social Europeu – Next Generation-).

 

Amb l'objectiu de donar resposta a les necessitats del mercat laboral, la formació professional dual aposta per la col·laboració entre els centres i les empreses, en el procés formatiu de l'alumnat.

 

L'alumnat rep part de la formació en el centre de formació professional. L'altra part, l'obté mitjançant les activitats formatives i productives en l'empresa. La flexibilitat organitzativa de la formació professional permet acordar, mitjançant un conveni entre el centre i l’empresa, aquesta distribució de la formació.