Diari de viatge al Liceo Scientifico Statale Galileo Galilei a Selvazzano, Itàlia

5è dia de viatge: Dilluns 13 de febrer

Visitem Venècia

Acabem l'intercanvi visitant la capital del Venetto. Venècia. 

Caminem pels carrers i pugem i baixem ponts fins la plaça de Sant Marc i visitem la imponent basílica. Entremig de màscares i disfresses, esgotem l'últim dia de la nostra estada a Itàlia.

Gràcies amics! Us esperem ben aviat a La Garriga

 

4t dia de viatge. Dissabte 11 de febrer

Visitem Verona

Ens ha agradat molt conèixer la ciutat de Verona, la ciutat que va inspirar el drama de Shakespeare i que guarda tresors tan impressionants com la famosa Arena, antic amfiteatre romà. El seu centre històric va ser declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Hem gaudit molt de Verona i de la companyia dels nostres companys/es italians.

 

3r dia de viatge. Divendres 10 de febrer

Avui hem visitat Trieste, una ciutat a tocar amb la frontera amb Eslovènia. Visitem el casc antic amb els edificis de les asseguradores que tant van contribuir a desenvolupar el comerç marítim de la ciutat. Descobrim diferents indrets on va viure l'escriptor irlandès James Joyce i passagem per la Piazza Unità. Finalment admirem el Castello di Miramare i els seus jardins.

Una sortida que hem fet amb els nostre compoanys i companyes italians.  

2n dia de viatge: dijous 9 de febrer

Avui hem visitat la ciutat de Pàdua: Una interessant passejada per les places d'aquesta magnífica ciutat universitària, admirant els edificis més destacats (Palazzo de la Regione, Basílica de Sant Antoni...) i sobretot els impressionants frescos de Giotto a la Cappella degli Scrovegni.

Una gran lliçó d'art!!

 

1r dia de viatge: dimecres 8 de febrer  

Arribada a Selvazzano amb una càlida acollida a l'institut. 

 

VÍDEO