Estada d'estudis a Irlanda del CFGM Gestió Administativa

Dins del projecte del Pla d'impuls de llengües estrangeres, un grup d'alumnes de 1r curs del CFGM de Gestió Administrativa ha iniciat a Irlanda una estada formativa d'aprenentatge intensiu de la llengua anglesa. Faran estada amb famílies irlandeses, assistiran durant una setmana a una acadèmia d'idiomes i visitaran diferents llocs d'interès cultural per la zona de Dublin

Us desitgem una bona i profitosa estada a Irlanda!!

 

6è i darrer dia de viatge. Dijous 2 de març

Avui ha estat el nostre darrer dia a l'acadèmia. Ens hem acomiadat del nostre professor Philip i em passat de nou la tarda a Dublín visitant l'històric vaixell Jeane Johnton i assistint a una carrera de gossos llebrers.

Un dia interessant i de nou divertit. Demà tornem a casa molt contents de l'experiència viscuda.

 

5è dia de viatge. Dimecres 1 de març

Avui hem assistit com cada dia a les nostres classes d'anglès a l'acadèmica i a la tarda, tot desafiant el fred i el fort vent, hem anar fins al poble de Seapoint a ballar danses tradicionals irlandeses.

Un dia més, tot molt divertit i agradable. 

4t dia de viatge. Dimarts 28 de febrer

Hem anat de nou a l'acadèmica PACE de Bray a rebre classes de llengua anglesa. A la tarda hem fet una descoberta història del municipi fent una Gimcana. Hem acabat el dia jugant a la bolera i fent vida amb les nostres famílies d'acollida.

3r dia de viatge. Dilluns 27 de febrer

Inici de les classes d'anglès a l'acadèmia. Els alumnes estan molt contents i han aprofitat molt les hores d'estudi. A la tarda hem anat a Dublin amb tren i hem fet visita cultural pels llocs més emblemàtics de la ciutat.

 

2n dia de viatge. Diumenge 26 de febrer

Hem agafat un tren des de Bray i hem anat a Howth a fer una excursió per uns penya segats impressionants.  Un dia d'esbarjo i natura per preparar-nos per l'inici de les classes de demà.

 

1r dia dia viatge. Dissabte 25 de febrer

Avui hem arribat a Bray, un poble pintoresc i costaner al costat de Dublin. Hem tingut el primer contacte amb les famílies irlandeses amb qui conviurem durant una setmana. Una rebuda molt acollidora i amable.