Viatge d'estudis al sud 4t d'ESO

Del 28 al 31 de març, l'alumnat de 4t d'ESO gaudirà del seu viatge d'estudis de final d'etapa visitant diferents indrets del Sud de Catalunya. Algunes de les seves destinacions seran la ciutat de Tarragona, la ruta de la guerra civil a Corbera d'Ebre i una estada al Delta de l'Ebre. 

Bon viatge i gaudiu molt de l'experiència!

 

 

Diari de viatge

Últim dia de viatge. Avui hem fet les maletes i hem anat fins a Port aventura. Ens ho hem passat molt bé i hem aprofitat metre fèiem cua per estudiar els diferents tipus de trajectòria de les atraccions en les activitats que teníem de física.

 

 

 

Segon dia de viatge. Dimecres 29 de març

Aquest matí hem visitat Corbera d'Ebre. Hem viatjat al passat i reviscut escenes de la guerra civil gràcies a les explicacions del nostre guia, en el senyor Ramon. Després hem visitat el Memorial de les Camposines on hem fet un petit homenatge als garriguencs desapareguts durant la guerra civil.

 

A la tarda hem anat a la platja de Cambrils. Els alumnes han reflexionat fent una maleta simbòlica on han dibuixat tot el que s'emportarien si haguessin de deixar-ho tot com fan molts refugiats. A l'activitat d'anglès ens hem convertit en fundadors d'una ciutat Romana i hem establert les nostres pròpies normes de la nova societat".

 

 

 

1r dia de viatge. Dimarts 28 de març

Els alumnes de 4t d'ESO han començat el seu viatge d'Estudis. El matí han visitat el circ, l'amfiteatre i la catedral de Tarragona.

 

A la tarda han fet un escape room literari a la Biblioteca Pepita Ferrer de la ciutat i després hem anat cap a Cambrils a instal·lar-nos al càmping on estarem durant aquests dies.