Hem anat al teatre al TNC

Aquest passat 3 de maig, tot 2n de Batxillerat i els alumnes de Literatura universal de 1r de batxillerat, hem anat a Barcelona al Teatre Nacional de Catalunya (TNC) a veure en sessió matinal l’obra “Els temps i els Conway”. L’obra ha tingut una durada de dues hores i mitja aproximadament.

 

La peça teatral escrita per J. B. Priestley i dirigida per Àngel Llàcer versa sobre la influència del pas del temps focalitzat en una família adinerada al llarg del període d’entreguerres. L’obra s’inicia el 1919 quan una de les filles d’aquesta família, la Kay, celebra el seu aniversari i se’ns mostren les grans expectatives de la vida que no acabaran complint-se en el 2n acte precisament un altre cop el dia del seu 40è aniversari. Posteriorment, en l’acte final, un flash back de 20 anys ens tornarà a l’espai i el temps del primer.

 

M’ha impressionat el muntatge de les diferents escenes durant l’obra. Els actors ho han interpretat bastant bé però la durada ha estat massa llarga, pel meu gust. Tot i això, molt recomanable!

 

Ona Cladellas 2n batx B