Projecte Erasmus+ 17-20

El segon any del projecte Erasmus+ comença a Alemanya

Ja estem a punt per la tercera trobada del nostre projecte Erasmus+ “We want happy students” del 20 al 26 de gener 2019.

 

Els amfitrions són els socis alemanys i ens esperen a Aachen per trobar-nos també amb alumnes i professors francesos, portuguesos i polonesos.

 

Farem tallers i activitats i reflexionarem sobre com orientar acadèmicament i laboralment els alumnes.

 

Ens representaran sis alumnes de 3r d’ESO: Júlia Antolí, Fritze Balondo, Toni Gago, Nerea Núñez, Dana Samblàs i Emma Solé.

Es tracta d'un projecte educatiu europeu, subvencionat per la UE que promou l'associació de diferents centres educatius europeus per desenvolupar pràctiques de  treball cooperatiu i projectes d'innovació.  

La nostra associació està formada per 5 instituts:

 

  • LP Fréderic Estève. Mont de Marsan (França)
  • Agrupamento de Escolas de Moure e Ribeira do Neiva. Moure (Portugal)
  • Anne-Frank-Gymnasium. Aachen (Alemanya)
  • Zespol Szkol w Jankowie Przygodzkim. Przygodzice (Polònia)
  • Institut Vil·la Romana. la Garriga (Catalunya)

 

El projecte s'anomena  We want happy students  i consistirà sobretot en compartir bones pràctiques educatives en les diferents àrees d'ensenyament (Llengües, Tecnologia, Mediambient, Societat, Esport, Arts plàstiques i música).

Treballarem en xarxa i participarem en diferents trobades presencials de professors i alumnes en les seus dels centres educatius. El projecte té una durada de 3 cursos i ens ha de servir també perquè el nostre alumnat, practiqui i  millori l'ús de la llengua anglesa en les àrees no lingüístiques.  Es també un projecte inclusiu que ha de permetre la participació de tot l'alumnat, sigui quin sigui el seu ritme d'aprenentatge.

 

El projecte comença amb activitats de presentació i de coneixement de la realitat dels diferents centres i tenim previst per aquest curs 2 trobades presencials on hi participarà una delegació de professors i alumnes del Vil·la Romana. Anirem a França el gener del 2018 per compartir treballs de llengua i viatjarem a Polònia a l'abril del 2018 per treballar sobre matèries de l'àmbit de l'expressió artística.

 

 

TROBADES: curs 2018-2019

Anne-Frank-Gymnasium. Aachen (Alemanya)

 

TROBADES: curs 2017-2018

LP Fréderic Estève. Mont de Marsan (França)

Zespol Szkol w Jankowie Przygodzkim. Przygodzice (Polònia)

 

 

VISITEU EL BLOC: ERASMUS+