eTwinning

                Nou Projecte europeu a 1r d'ESO


eTwinning és una plataforma europea que reuneix alumnes i professors de diferents països per  treballar conjuntament en projectes. L’objectiu és fomentar la col·laboració i l’aprenentatge mutu entre els països europeus utilitzant les TIC, promocionar l’aprenentatge de llengües estrangeres, treballar cooperativament tant a l’escola com amb els alumnes dels altres països europeus i interessar-se i conèixer noves cultures.

 

Els alumnes de primer d’ESO participarem en dos projectes Ttwinning:

 

2 classes participarem amb el projecte:  “One Europe many cultures”, coordinat pel centre portuguès  Dr. Joaquim Magalhães de  Faro i on també participaran el centre grec 3rd Junior High School of Volos , el turc Kanuni Ortaokulu Giresun a Giresun Merkez i l’italià IC "A. Gatto" di Battipaglia - Plesso Secondaria di I Grado a Salerno.  (FLETXES VERMELLES)

 

·         2 classes participarem amb el projecte “Far away but like you”, coordinat per nosaltres i en el que participaran l’escola grega High School of Keratea, a Keratea, la rumana Şcoala Gimnazială Nanov, a Nanov, la Txeca Soukromá základní škola, spol. s. r.o., Ostrava, a Vítkovice i la polonesa Szkola Podstawowa, a Jestrzebie. (FLETXES VERDES)

 

A la web podreu anar veient els treballs fets pels alumnes

Vídeos i treballs que han realitzat alumnes del projecte