Exposició de llibres i servei de préstec


Novetats a la biblioteca

Com ja sabeu, aquest mes de setembre s’ha lliurat el 21è Premi Trajectòria de la Setmana del Llibre en Català a Jaume Cabré, per “l’excel·lència de la seva obra literària, la seva obra monumental i la defensa de la cultura en català.” Cliqueu aquest enllaç per veure més informació.

 

'Dones perilloses' a la biblioteca

Aquests dies, al vestíbul de la Biblioteca, estem fent un homenatge a totes aquelles dones que, al llarg de la història, s’han enfrontat a la societat per poder fer algunes activitats que ara, per a totes nosaltres, són normals: llegir, escriure, pintar, estudiar o investigar. Cliqueu aquest enllaç per veure més informació.

 

Han arribat nous llibres a la biblioteca

Aquest mes de gener de 2017 el fons de la nostra biblioteca ha augmentat gràcies a noves adquisicions i a alguns donatius. Perquè les pugueu veure i remenar, hem fet una petita exposició al vestíbul de l’institut. Cliqueu aquest enllaç per veure més informació.

 

Exposició de novel·les amb grans personatges femenins

Durant la celebració de la Setmana de les Lletres i la Festivitat de Sant Jordi, vam gaudir d'una exposició de novel·les amb grans personatges femenins. Des d'aquest enllaç podeu entrar a veure les imatges de l'exposició. 

Exposició de llibres a la Setmana de la Ciència

Dins les activitats realitzades a la Setmana de la Ciència, vam gaudir d'una exposició de llibres de temàtica científica molt interessant. Des d'aquest enllaç podeu entrar a veure les imatges de l'exposició.

Bibliotecaris voluntaris

Com ja sabeu cada dimarts a l’hora del pati està oberta la biblioteca per si voleu consultar algun llibre o agafar-lo en préstec. Us convidem a venir. Hi trobareu en Guillem Blasi de 2n d’ESO i la Melany Solano de 4t d’ESO, dos alumnes que cada setmana m’ajuden a endreçar llibres i a pensar com podem donar a conèixer el fons de la nostra petita però interessant biblioteca. Com ja heu vist, ja fa setmanes que fem exposicions de llibres al vestíbul: vam començar oferint una mostra d’alguns dels llibres que podeu trobar de literatura juvenil i, aquests dies, podeu tafanejar llibres de misteri i terror.

Montse Solé

RECORDEU: US ESPEREM A LA BIBLIOTECA (aula 201)