Projecte Servei Comunitari

Des del curs 2018/2019 els nois i noies de 4t fan el seu Servei Comunitari en col·laboració amb diverses entitats de la Garriga: Fem Pastorets, Escoles de Primària, Lecxit, Càritas, Banc d’Aliments, Grup de Cooperació El Salvador, Centre Excursionista de la Garriga, Ajuntament [Joventut, Participació, Patrimoni].

 

En aquest enllaç us podeu descarregar un PDF amb imatges i més informació sobre aquest projecte 

 

Curs 2022-2023

Alumnat de 4t d'ESO, present en el Gran Recapte 2022

Comencem el servei comunitari amb el gran recapte 2022! Divendres 25 i dissabte 26 de novembre alumnes de 4t d'ESO de l'institut han participat en la recollida física d'aliments a diferents supermercats de la Garriga.

Aneu a la notícia 

Comencem el servei comunitari

Aquesta setmana hem rebut la visita de diferents entitats de La Garriga ( Ajuntament,  Asil-Hospital, Autisme La Garriga, Càritas, Banc d'aliments, Fem Pastorets, escoles de primària......)

Aneu a la notícia 

Curs 2021-2022

Segueix el servei comunitari a quart d’ESO

Després de les col·laboracions fetes amb el banc d’aliments, Càrites, Fem pastorets.... ara ha arribat el torn del Centre Excursionista.

Aneu a la notícia 

Curs 2019-2020

Els alumnes de l'institut amb el gran recapte - Novembre 2019

Aquest cap de setmana, un grup d'alumnes de 4t d'ESO de l'institut han col·laborat activament amb les tasques de recollida d'aliments del GRAN RECAPTE.

--> Llegiu més

Curs 2018-2019

Acte de reconeixement del Servei Comunitari de l'alumnat de 4t d'ESO

El passat 17 de juny vam celebrar a l'institut l'acte de cloenda i reconeixement al 1r grup de l'institut que ha desenvolupat el Projecte de Servei Comunitari.

--> Llegiu més

Servei Comunitari a 4t d'ESO Banc d'Aliments, Pastorets, Campament Reial i Cavalcada de Reis.

Els nois i noies de 4t aquest any estrenen el servei comunitari, i ja han començat a col·laborar en diverses entitats del nostre municipi.

--> Llegiu més

Comença el Servei Comunitari a 4t d'ESO - Banc d'Aliments

Aquest any els nois i noies de 4t d'ESO de l'institut Vil·la Romana estrenen a la Garriga el Servei Comunitari. --> Llegiu més